4 Mart 2015 Çarşamba

Pompa sistemleri sektörünün lider markası WILO, suyun verimli kullanılması konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan çalışmalarına bir yenisini ekledi. Hayatın kaynağı olan suyun önemini her platformda ifade eden WILO, bu kez çocuklara seslenen bir kitap çalışması gerçekleştirdi. “Suya Yön Veriyoruz” adlı bir kitapta suyun vücudumuz, çevremiz, dünyamız için neler ifade ettiğine dair zengin bir içerik ve değerli bilgiler çocukları bekliyor. WILO bu anlamlı kitabı tüm çocuklara armağan ediyor.

Pompa sistemleri sektöründe bir dünya devi olan WILO, suyun verimli kullanılması için yaptığı farkındalık çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. WILO, suyun önemini vurgulamak için yaptığı çalışmalar kapsamında çocuklara yönelik bir kitap hazırladı.
“Suya Yön Veriyoruz” adlı kitapta çocuklar, suyun büyülü dünyasında kısa bir gezintiye davet ediliyor. Suyun, vücudumuz, çevremiz, dünyamız için neler ifade ettiğine dair zengin bir içeriğe ve değerli bilgilere yer verilirken, edinilecek küçük tasarruf alışkanlıklarıyla suyun geleceğe taşınabileceği vurgulanıyor. Bu değerli bilgilerin yanı sıra içindeki eğlenceli küçük oyunlar da kitaba renk katıyor.
Suyun verimli kullanılması konusunda farkındalık yaratmak için kitap çalışmalarından fotoğraf yarışmasına ve su yürüyüşü gibi etkinliklere varana kadar pek çok proje gerçekleştiren WILO, “Suya Yön Veriyoruz” adlı kitabı tüm çocuklara armağan ediyor.


Tagged: , , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder