6 Ekim 2015 Salı

18 Aralık 2008 yılında e-devlet kapısı bizler için açılmış ve bu sistemi kullanmak için PTT den almanız gereken bir şifre gerekiyordu. 1 TL karşılığında bu şifreyi alarak sisteme giriş yapabiliyor ve güncel bilgilerinize kolaylıkla erişebiliyordunuz. Peki şimdi ne oldu? Sistemde neler değişti?
E-Devlet sistemine internet bankacılığı ile giriş yapabileceğinizi biliyor musunuz?
Eğer bu şekilde girebileceğinizi daha önceden duymadıysanız o zaman doğru yerdesiniz. turkiye.gov.tr den giriş yaptığınız zaman borç işlemlerinizi, adınıza açılan davaları, prim günlerinizi, bordro işlemlerinizi buradan kolaylıkla yapabildiğiniz bir sistem. İlk zamanlar almış olduğumuz şifre ile giriş yaptığımız da eğer o şifre ile 1 ay boyunca giriş yapmazsanız sistem şifrenizi siliyordu, telefon yada mail adresinizi kaydetmediyseniz işte o şifrenizi yenilemeniz biraz sorun olabiliyordu  ama şimdi bu sistemi kullanmak çok kolay. ..
Yazımızın devamı ve nasıl girileceği konusunda daha çok bilgi almak isterseniz hadi buyrun : http://ailemerkezi.com/2015/10/05/internet-bankaciligi-ile-e-devlet-sistemine-giris/

e devlet internet bankacılığı

Tagged: , , , , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder