23 Kasım 2016 Çarşamba


Çocuklarınızla kaliteli vakit geçirebilmek , buna imkan sağlayabilmek her anne babanın istediği fakat bazı nedenlerden dolayı hep ertelediği bir şeydir . Çalışan anneler evde oldukları zaman temizlik, yemek ,ütü gibi işlerle uğraşırken çocuklarına vakit ayıramıyor ve çocuklar tek başına bir kenarda oynamaya, sessizce sizi izlemeye çalışıyor. Bazen İpek’inde yapmış olduğu gibi.Bu duruma çok üzülüyorum ama yapmadığımız zaman da biliyorsunuz ki ev alıp başını gidebiliyor, aslında bunun için bir plan yapsam çok iyi olacak gibi.
Biz bu hafta sonu ödevimizi yaptık ve çok güzel bir şey ortaya çıktı. Renkli kağıttan kolye yaptık. Sizlerde karton fon kağıtlarından bu kolyeyi çocuğunuzla beraber yapabilirsiniz.
Malzemeler: 
Renkli fon kartonlar
Makas
Yapıştırıcı- İp
Yapılışı :
Belli ölçülerde renkli fon kartonlarınızı kesin, uçlarını yapıştırıcı ile birleştirin. Her kesmiş olduğunuz yuvarlağı diğerinin içerisinden geçirerek yapıştırın. Zincir şeklinde olsun. En sonra olarakta çocuğunuzun boynuna göre ip ile ayarlayarak kolyenizi tamamlamış olacaksınız. Biz yaptık, yaparken de çok eğlendik. Hem çok kolay hem de çocuklarınızla çok güzel bir saat geçirebilirsiniz.Sizlerinde eğleneceğine eminiz.... DEVAMI İÇİN HADİ BUYRUN

Tagged: , ,

0 yorum:

Yorum Gönder