30 Ekim 2012 Salı

Bebeklerimizin uykuları bizler için çok önemlidir helede çalışan bir anneyseniz o zaman daha çok sorun olur bu uyku sorunu.anneysen.com Uyku Meleği Seride Samurkaş Karaç’ın ücretsiz olarak düzenleyeceği Uyku Düzeni Bozuklukları Eğitimi, anne ve anne adaylarının hayatını kolaylaştıracak bir seminer gerçekleştirecek.

Bebekler ve uyku düzeni ile ilgili konuların yer alacağı ve annelerin merak ettikleri pek çok sorunun cevabını bulabilecekleri eğitim, 3 Kasım 2012 Cumartesi günü saat 13.00-15.30’da düzenlenecek. Cevahir Meydan Starbucks 2.kat’da yapılacak olan ücretsiz eğitime kontenjan dahilinde 20 anne katılabilecek. Uyku Meleği olarak, yıllardır ailelere bebeklerinin uyku düzeni konusunda yol gösteren Seride Samurkaş Karaç’ın vereceği eğitim, özellikle bebeğinin uykusu konusunda sıkıntı çeken annelere çok yardımcı olacak. Katılmak isteyen annelerin isim, soyisim, telefon numarası ve çocuklarının yaşını bilgi@anneysen.com adresine göndermeleri gerekiyor.
Biz orada olacağız,hadi sizde hemen bilgilerinizi mail atın ve bizimlede tanışma fırsatı bulun.Çok güzel birgün bizleri bekliyor,hem çocuklarımız için hemde bizler için.Çocuğunuzun uyku proble mi için birşeyler öğrenmek istiyorsanız hadi durmayın…

Tagged: , , , , , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder