30 Ekim 2012 Salı

“Tüm cevaplar için gözünüz üstümüzde olsun.”


Gün Yayıncılık 15 yıllık bir yayın evi bugüne kadar 300 den fazla kitap yayımlamış. Orhan ve Deniz Meriç özellikle 2007 yılında dünyaya gelen kızları Lara Nur’un bakımı için pek çok metodu araştırıp işe yarayan metotları anne ve babalar ile paylaşmak için 2009 yılında ani bir karar alarak bebek bakımı üzerine ilk adımları atmışlar. Yurt dışında onay görmüş uzmanlar tarafından yazılmış kitapların çevirisini yaptıktan sonra büyük bir titizlikle Türk uzmanlarında süzgecinden geçirerek yayımlıyorlar.


Pek çok alanda kitap yayınlayan Gün Yayıncılık Bebek/Çocuk Bakımı ve Hamilelik kategorisinde en kapsamlı kaynak olmak istiyor. Tüm cevaplar için gözünüz üstümüzde olsun sloganı ile şimdiden anne, babalar ve uzmanların dikkatini çekmektedir. Okul öncesi eğitim için çocuklara Türkiye’de ilk defa Tükçe eşleştirme kartlarını piyasaya çıkararak büyük ilgi görmüş.


Gün Yayıcılık Hamilelikten başlayarak çocuğun ergenlik çağına kadar geçen süreçte yaşayabileceğiniz bütün sorulara cevap veren kitapları bizlere sunmaya çalışıyor. Hatta çıkardığı kitaplar pek çok eğitimde kullanıyor, uzmanlara yol gösteriyor. Bunların en başında gelen Hypnobirthing (Mongan Yöntemi) Op.Dr.Hakan Çoker İstanbul Doğum Akademisi’nde verdiği Doğal Doğum eğitimlerinde bu yöntemi kullanmaktadır. Bir başka ilgi çekici kitabı ise yeni çıkan Filozof Bebek. Hangi anne baba bebeğinin aklından geçenleri bilmek istemez ki. Z kuşağı çocukları çok hızlı ve çok zeki onları anlamaya bir adım daha yaklaştıracak bir kitap. Kitabın yazarı Alison Gopnik psikolog, filozof ve anne kitabında şöyle diyor: Büyük gelişim psikologu John Flavell bir zamanlar bana şöyle demişti: “Bir küçük çocuğun beyninin içini 5 dakika görebilmek için tüm derece ve unvanlarımdan vazgeçebilirim.” Yani dünyayı bir kez daha iki yaşın özgünlüğüyle görebilmek için… Bebek olmak neye benzer? Bebekler dünyayı nasıl algılarlar?


Bizde Gün Yayıncılık aracılığı ile 5 şanslı takipçimize bu muhteşem eserlerden hediye edeceğiz. Bu hediyelere sahip olmak için tek yapmanız gereken bu yazının altına yorum yapmak. İşte hediyelerimiz:






Hediyeler için Gün Yayıncılığa ve Orhan Meriç’e teşekkür ederiz.



Tagged: , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder