3 Şubat 2015 Salı




Marvel’in en sevilen süper kahramanlarından Örümcek Adam’ın hayranları, Armağan Oyuncak’ın Facebook sayfası üzerinden 6 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek Muhteşem Örümcek Adam yarışması ile birbirinden harika hediyeler kazanacak.  

Disney Türkiye ve Armağan Oyuncak işbirliği ile hayata geçirilen Muhteşem Örümcek Adam yarışması, 6 Şubat’ta başlayacak ve dört hafta sürecek. Yarışmaya katılmak isteyenlerin 6 Şubat Cuma gününden itibaren Armağan Oyuncak’ın www.facebook.com/ArmaganOyuncak  adresli facebook sayfası üzerindeki  ‘Muhteşem Örümcek Adam’ yarışma butonuna tıklayarak kayıt yapmalarının ardından kostüm ya da oyuncaklarla çekilmiş fotoğraflarını paylaşmaları yeterli olacak. Türkiye çapında tüm Örümcek Adam hayranlarının katılımına açık olan yarışmada her hafta en çok ‘beğeni’ alan üç yarışmacı Örümcek Adam temalı ürünlerden oluşan büyük bir hediye paketi kazanacak. Dört hafta sürecek yarışmanın ardından kazananlar Örümcek Adam’la tanışmak ve hediyelerini teslim almak üzere İstanbul’daki belirli Armağan Oyuncak mağazalarına davet edilecek.

Yarışmanın sonunda ayrıca gönderilen tüm fotoğraflar ‘Jüri Özel Ödülü’ kapsamında tekrar değerlendirilecek ve Örümcek Adam kazanan fotoğrafın gönderildiği bir Anadolu ilini ziyaret ederek hem kazanan yarışmacı hem de o ildeki diğer tüm Örümcek Adam hayranlarıyla buluşacak.


Marvel’in en sevilen süper kahramanı Örümcek Adam’ın heyecan dolu maceralarını Türksat 4A uydusu üzerinden her zaman şifresiz yayınlanan Disney Channel’da haftanın her günü izleyebilirsiniz.

Tagged: , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder