22 Eylül 2014 Pazartesi


Hafta sonu katılmış olduğumuz bir rekor denemesin de 7 numaralı cimcimeyi görebilirsiniz.Bizim için büyük bir heyecan oldu. Böyle bir projede yer aldığımız için de çok mutluyuz. Cimcimenin maceraları her geçen gün artmaya devam ediyor bu da onun maceraları arasına girdi :)



Disney Channel’ın yepyeni çizgi filmi Star Wars Asiler’in dünya lansmanı kapsamında Multi Turkey bünyesindeki Forum Alışveriş Merkezleri ve Gordion AVM işbirliğinde çok özel bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğin Forum İstanbul ayağında gerçekleştirilen ve her yaştan Star Wars hayranının yanı sıra moda, sanat, televizyon ve cemiyet dünyasından ünlü simaların çocuklarıyla birlikte katıldığı kırmızı halı daveti renkli görüntülere sahne oldu.

İşbirliği kapsamında aralarında İstanbul, İzmir, Trabzon, Aydın, Mersin, Kayseri, Gaziantep, Denizli ve Ankara’nın bulunduğu 9 ilde eş zamanlı düzenlenen etkinliklerde toplamda 601 kişilik katılım ile “En Geniş Katılımlı Işın Kılıcı Eğitimi” kategorisinde Guinness Dünya Rekoru kırıldı.  Rekoru takiben Disney Channel’da 4 Ekim’de yayınlanacak Star Wars Asiler’in 44 dakikalık özel bölümünün Türkiye’deki ilk gösterimi yapıldı.

Star Wars Asiler’in Disney Channel’da başlaması şerefine Disney Channel ve Multi Turkey işbirliğinde gerçekleştirilen etkinliklere Forum Istanbul AVM düzenlediği kırmızı halı etkinliğiyle ev sahipliği yaptı. Davete Naz Elmas, Özlem Yıldız, Ayşe Kucuroğlu, Bennu Gerede, Ömür Gedik, Ebru Destan, Esin Övet, Ayşe Tolga, Tuğba Coşkun ve Oben Budak gibi moda, sanat, televizyon ve cemiyet dünyasının tanınmış simaları çocuklarıyla birlikte katılım gösterdi.

Etkinliğin gerçekleştiği tüm illerde toplam 601 Star Wars hayranının oluşturduğu  kalabalık sayesinde dünyada bir ilk gerçekleştirildi ve “En Geniş Katılımlı Işın Kılıcı Eğitimi” kategorisinde Guinness Dünya Rekoru kırıldı. Rekor denemesi sırasında katılımcılar Işın Kılıcı kullanmanın inceliklerini öğrendiler. Rekor tescili ile birlikte eğitim sertifikalarıyla ödüllendirilen katılımcılara daha sonra Türkiye’de ilk defa Star Wars Asiler’in 44 dakikalık özel bölümünü izleme fırsatı da sunuldu.

Macera 4 Ekim’de Başlıyor!

Star Wars Asiler, Türkiye’de 4 Ekim Cumartesi günü saat 11:00’de 44 dk’lık özel bölümüyle Disney Channel’da başlıyor. 17 Ekim’den itibaren ise her Cuma saat 18:00’de yeni bölümleriyle yine Disney Channel’da hayranlarıyla buluşmaya devam edecek.

Star Wars Asiler tanıtım videosu için:
https://www.youtube.com/watch?v=P8TmrHjqAtQ
Star Wars Asiler hakkında daha fazla bilgi ve karakterlerin tanıtım videoları için: http://www.disneyturkiye.com.tr/star-wars/asiler
Star Wars dünyasını daha yakından takip için:
https://www.facebook.com/StarWarsTurkiye


Tagged: , , , , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder