8 Kasım 2013 Cuma

Miniaktivite e-kitap

Neden Ev Yapımı Oyun Hamuru Tarifleri Ve Aktivite Önerileri Kitabını Almalıyım?

Tecrübelerimizle hazırladığımız e-kitabımızda kendi oyun hamurlarınızı farklı tarifler ile hazırlayabilirsiniz. oyun hamurunuzu bir kez kendiniz denedikten sonra ne kadar keyifli ve kolay olduğunu siz de keşfedeceksiniz. hazırladığınız oyun hamurları ile evde yapabileceğiniz birbirinden keyifli etkinlik önerileri de bu e-kitabın içerinde yer almaktadır.

Oyun Hamurunun Faydaları

Oyun hamuru her yaştan çocuğa uygun olduğu için mükemmeldir. Küçük çocuklar oyun hamurunu keşfederken basitçe eğlenirler, hamuru sıkmak ve ezmekten ayrıca keyfi alırlar. Yürümeye yeni başlayan ve okul öncesinde olan çocuklar oyun hamurunun çeşitli malzemeler eklenerek bir oyun sahnesi haline dönüştürülmesini isterler. Daha büyük çocuklar oyun hamurunu model ve oyun alanı oluşturmak için kullanırlar. çocukların ince motor becerilerini geliştirip, parmak kaslarını çalıştırmak için yapabilecekleri en keyifli aktivitelerden birisidir.

Daha önce ev yapımı oyun hamuru denediyseniz ve artık uzmansanız; e-kitabımızın içerisinde size yol gösterecek faaliyetler, eğlenceli fikirler ve yeni bilgiler bulacaksınız.

Eğer hiç evde oyun hamuru denemediyseniz e-kitabın içerisinde yer alan talimatları takip ederek başarılı sonuçlar alabileceğiniz tarifleri bulabileceksiniz.

Evet ,siz de bu e-kitap ile tanışmak,içindeki ev yapımı oyun hamuru tarifleri ve aktivite önerilerini öğrenmek ister misiniz?

Bunun için yapmanız gereken sadece Miniaktivite ve 1Baba1Anne facebook sayfalarını beğenmeniz ve bu yarışmamızı sosyal medya hesaplarınızda paylaştığınıza dair yorumunuzu 1Baba1Anne buraya tıklayarak bırakmak !Herkese bol şans.


Tagged: , , , , , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder