6 Kasım 2013 Çarşamba



 
Türkiye’nin en çok sevilen yerli çizgi karakterleri Limon ile Zeytin, muhteşem bir organizasyon ile yetenekli çocuklarla buluşuyor.
Tüm çocukların sevgilisi Limon ile Zeytin, Keşif Yapım işbirliğiyle düzenlediği "Yetenek Sizinkiler Çocuklar" isimli etkinlik çerçevesinde, Türkiye genelindeki çocuklara yeteneklerini sergileyebilecekleri bir platform yaratıyor. Bir yarışma projesi olmayan bu çok özel etkinlik, çocukların yeteneklerini özgürce sergileyebilecekleri bir ortam yaratarak onların keyifli bir gün geçirmelerini amaçlıyor.

9-10 Kasım tarihlerinde, 12:00-17:00 saatleri arasında, Trump Alışveriş Merkezi'nde düzenlenecek lansman ile başlayacak olan "Yetenek Sizinkiler Çocuklar" çocuklara olduğu kadar aileleri için de unutulmaz bir anı yaratacak.

Etkinlik ile ilgili tüm detaylara www.yeteneksizinkiler.com adresinden ulaşılabilir.
 
Türkiye’nin en çok sevilen yerli çizgi karakterleri Limon ile Zeytin'in yepyeni aylık dergisi yayın hayatına başladı!
Limon ile Zeytin’in eğlenceli eğitici okul öncesi dergisi raflardaki yerini aldı. 4-6 yaş arası çocuklar için özenle tasarlanan Limon ile Zeytin dergisi, okul öncesi dönemi verimli bir şekilde geçirmeyi amaçlıyor. Özel Eğitim Uzmanı Zeynep Memecan önderliğindeki uzmanlar ve çocukları için en iyisini isteyen ebeveynlerden oluşan bir ekip tarafından hazırlanan dergi, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine destek veriyor. Çocukların daha yaratıcı, özgün ve kalıpların dışında bireyler olmalarını amaçlayan Limon ile Zeytin dergisi, her sayısındaki farklı aktiviteler ile onlara hem eğlenceli, hem de eğitici zaman geçirtecek. Her sayfadaki özel Aile Rehberi, ailelere çocuklarının gelişimlerini takip edebilmeleri ve gelişimlerine katkıda bulunabilmeleri konusunda önemli rol oynayacak.
Limon ile Zeytin'in bu yepyeni dergisini tüm kitabevleri, marketler ve gazete bayilerinde bulabilirsiniz. İlk sayısı tükenmeden alın!

Tagged: , , , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder