27 Eylül 2013 Cuma


“SAĞLIĞIM İÇİN!” DİYENLER
“SAĞLIKLI YAŞAM ŞENLİĞİ”NDE BİR ARAYA GELİYOR

Acıbadem Fulya Hastanesi’nin bu yıl ilk kez düzenleyeceği “Sağlıklı Yaşam Şenliği”, 28 Eylül Cumartesi günü Nişantaşı Sanat Parkı’nda gerçekleştirilecek. Birbirinden sağlıklı ve eğlenceli etkinliklere sahne olacak şenlik, “Sağlığım İçin!” diyen herkesi sağlık ve sporun uzmanlarıyla buluşturuyor. Şişli Belediyesi işbirliği ve ÇABA Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen şenliğe,  spor ve cemiyet hayatından sürpriz isimler de katılıyor.

Acıbadem Sağlık Grubu bünyesinde hizmet veren Acıbadem Fulya Hastanesi, 7’den 70’e herkesi “Acıbadem Fulya Sağlıklı Yaşam Şenliği”ne davet ediyor.

Acıbadem Fulya Hastanesi, Şişli Belediyesi’yle yaptığı işbirliği ve ÇABA Derneği’nin katkılarıyla 28 Eylül Cumartesi günü, 11.00-18.00 saatleri arasında renkli ve eğlenceli aktivitelerle dopdolu “Sağlıklı Yaşam Şenliği” düzenliyor. Formsante dergisinin basın sporluğunu üstlendiği şenlikte, etkinlikler gün boyu sürüyor. 

Şenlik, “Sağlıklı Yaşam” konseptine uygun olarak ziyaretçilerin hem eğleneceği hem de bilgi alabileceği şekilde organize edildi. Spor camiası ve cemiyet hayatından ünlü konukların da katılacağı şenlikte; Acıbadem Fulya Hastanesi uzmanları, ‘sağlıklı yaşam sohbetleri’ gerçekleştirecek, izleyicilerin sorularını yanıtlayacaklar. Ziyaretçiler çeşitli eğlenceli aktivitelerle eğlenecek… İşte şenlikteki etkinliklerden bazıları; goal game, basketbol, shoot-out, parkta masa tenisi ile eğlenceli spor etkinlikleri… Sağlıklı beslenme ve diyet söyleşileri, pilates, yoga… Çocukların eğlenerek öğreneceği  “Vücudumuzun Süper Kahramanları” Atölyesi… Kas, yağ ölçümü ve denge testleri…

Sağlıklı yaşam sohbetlerini dinleyebilirsiniz

Nişantaşı Sanat Parkı’nda hazırlanan şenlik alanında, Acıbadem Fulya Hastanesi uzmanları katılımcılara, koruyucu hekimlik, beslenme, diyet ve sağlıklı spor konularında merak ettikleri konularda yol gösterecek. Sağlıklı yaşam ve spor konusunda uzman hekimler tarafından “Sağlıklı Yaşam Sohbetleri” yapılacak.

Ölçümlerinizi yaptırabilirsiniz

Sağlık durumları hakkında fikir sahibi olmak isteyen katılımcılar,  şenlik alanında tansiyonlarını ölçtürebilecek, kan şekeri, kas-yağ ölçümü, denge testlerini yaptırabilecek.

Spor etkinliklerine katılabilirsiniz

Cemiyet hayatının ve spor dünyasının ünlü simalarının katılacağı “Acıbadem Fulya Sağlıklı Yaşam Şenliği”nde eğlence dolu sportif aktivitelere de yer verilecek. Dilerseniz uzmanlar eşliğinde yapılacak keyifli spor etkinlikleri ile günlük yaşamın stresinde uzaklaşıp kendinizle baş başa kalabilir, bedeninizi harekete geçirebilirsiniz.

Çocuklar da eğlenecek

Sağlığını düşünen çocuklar da bu şenlikte unutulmadı. Birbirinden renkli oyunlar ve “Çocuklarla Sağlığım İçin!..” sohbetleriyle çocuklar, sağlık ve sporla tanışacak. Eğlence dolu aktivitelere müzisyenlerin keyifli melodileri de eşlik edecek. Sağlık için tutulan dilekler yazıya dökülecek, “Sağlığım İçin!..” duvarı iyi dileklerle süslenecek.

Sağlıklı lezzetlerle tanışabilirsiniz

Sağlıklı beslenmek isteyenlerin uğramadan edemeyecekleri A Plus Sağlıklı Lezzetler Standı şenlik alanının ilgi çeken noktalarından biri olacak. Şişli Meslek Lisesi’de sağlıklı yaşam için şenlik alanında yerini alacak.

Acıbadem Fulya Hastanesi, hafta sonu kendisine bir iyilik yapmak isteyen ve “Sağlığım İçin!” diyen herkesi 28 Eylül Cumartesi Nişantaşı Sanat Parkı’na davet ediyor. Size tek bir tavsiyemiz var: Spor kıyafetlerinizle gelin, siz de harekete başlayın!
 


Acıbadem Fulya Sağlıklı Yaşam Şenliği Programı

Yer: Nişantaşı Sanat Parkı, Maçka

Tarih: 28 Eylül 2013, Cumartesi

Saat: 11.00-18.00

Etkinlik Saatleri

12.00          Hamile Yogası

13:00          Sağlığım İçin…Sohbetleri-Psikolog Nuray Sarp

         “Çalışan Aileler Çocuklara Nasıl Davranmalı” Söyleşisi

14:00          Konser: Melodik Perküsyon / Aqua-Drum Deniz Güngör Performansı

15:00          Pilates  ile Farkındalık Egzersizleri

16:00          Sağlığım İçin…Sohbetleri –Beslenme & Diyet Uzmanı Göknel Dumanlı

         “Sağlıklı Beslenme “ Söyleşisi

Çocuklar için

11.00 – 17.00 Çocukların eğlenerek öğreneceği” Vücudumuzun süper kahramanları Atölyesi”

Tagged: , , , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder