24 Mayıs 2013 Cuma




Annelerden ilham alınarak geliştirilen yeni Philips AVENT Natural Serisi’nin tanıtımı için gerçekleştirilen etkinlikte, blog yazarı anneler keyifli saatler geçirdi.

İstanbul, TürkiyePhilips AVENT tarafından düzenlenen ve Philips Tüketici Ürünleri Halkla İlişkiler Müdürü Burcu Ateş’in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, Philips AVENT Pazarlama Müdürü Deniz Sezer, yeni Natural Serisi’ni tanıttı. Emzirme uzmanları ile birlikte geliştirilen Philips AVENT'in yeni Natural Serisi’nde bulunan Manuel ve Elektronik Göğüs Pompaları, Biberon ve Biberon Emzikleri hakkında bilgi veren Sezer, bebeklerin anne sütüyle doğal bir şekilde beslenmesi gerektiği ve ürünlerin de bu beslenmeyi destekleyici şekilde geliştirilmiş olduğu mesajını verdi.

Ünlü tiyatrocu Sevinç Erbulak’ın keyifli sohbetiyle katıldığı etkinlikte katılımcılar, annelik ile ilgili tecrübelerini birbirleriyle paylaştı. İlke Sanem Akkaya’nın mistik danslarıyla anne ve bebek arasındaki özel ilişkiyi anlattığı etkinlik, bir bebeğin dünyaya geliş yolculuğunun katılımcılar ile birlikte canlandırılmasıyla sona erdi.

Daha ayrıntılı bilgi için lütfen tık tık

Tagged: , , , , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder