23 Mayıs 2013 Perşembe


JOHNSON’S® BABY ŞAMPUAN’LI BEBEKLER

ANNELERİNE TEŞEKKÜR EDİYOR

Tüm dünyada annelerin güvenle kullandığı Johnson’s® baby Şampuan, gerçek göz yakmayan formülü ile bebeklerin gözlerinde 3’lü koruma sağlayan ilk bebek şampuanı. 

Johnson’s® baby Şampuan ile yıkanan bebekler, banyo sırasında,  3’lü koruma sayesinde, gözleri kızarmadan, yanmadan, tahriş olmadan eğlenceli dakikalar yaşar.  Annelerle bebeklerinin en yakın anlarından biri olan banyo keyfi, tahriş olmamış ve kızarmamış gözlerle bakan bebekler ile anneler için büyük bir mutluluğa dönüşür.

İyi bakılan bebeklerin gözlerindeki pırıltıyı, anneler hemen anlama becerisine sahipler.  Bebeklerinin ne istediğini gözlerinden anlayan anneler, alkol ve paraben içermeyen, gözlerde 3’lü koruma sağlayan ve uzmanların önerdiği Johnson’s® baby Şampuan ile banyo keyfi sonrası;  bebeklerinin gözlerinde “Teşekkürler Annecim…” bakışıyla seviniyorlar.

TEŞEKKÜRLER ANNECİM…

Annelerin duygusal ihtiyaçlarını ve banyo ürünleri ile ilgili beklentilerini anlamak üzere,  Johnson’s® baby Şampuan’ın facebook sayfasında bir araştırma yapıldı. 
 

Bu araştırma bulgularına göre sonuçlar:

·        Annelerin yüzde 84’ü şampuan seçiminde uzmanların fikrini önemsiyor.  Çünkü bebekleri için en doğru seçimi yapmak istiyorlar.

·        Kullandıkları şampuanın bebeklerinin cildine uygun hassaslıkta olması önemli.  Çünkü, şampuanı hem saç, hem vücut için kullanıyorlar.  Bebeklerinin gözleri hiç yanmamalı ve tahriş olmamalı.

·        Paraben ve alkol içermeyen ürünleri tercih ediyorlar.  Ürün seçerken buna dikkat ediyorlar.

·        Anneler bebeklerinin banyosu için en çok akşam saatlerini tercih ediyor.

·        Banyonun en favori oyunu olarak, oyuncak yüzdürmeyi belirtiyorlar.

·        Her ne kadar muhteşem anneler olsalar da, annelerin yüzde 89’u “doğru mu yapıyorum?” sorusunu kendine soruyor.

·        Annelerin yüzde 88’i “ben bebeğimi gözünden anlarım” diyor.  Göz yakmayan şampuanlarda, banyoda kesintisiz iletişim anneler ve güzel bebeklerinin!
 

Tagged: , , , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder