5 Ekim 2012 Cuma


Kağıt vs. Punto Yayıncılığın sahibi Leyla Arsan, kızları Deniz ve İdil Arsan tarafından 2005 yılında müşterilerine gönderdikleri eğlenceli hobi e bültenlerine talebin artması ile bunu basılı bir dergi haline getirerek hobilerini eğlenceli bir işe çeviriyorlar. Uzun ve hummalı çalışmalar sonucunda Eylül 2006′da ilk sayıları bayilerde yerini alıyor. Türkiye’de var olan hobi dergisi eksikliğini gideren Kağıt vs. yayınlanmaya başladığı günden bu yana başta öğretmenler ve veliler olmak üzere pek çok kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor.


2008 yılında dergi yayıncılığının yanına Kağıt vs. Alaçatı Hobievi’ni açarak işlerini daha interaktif ve daha eğlenceli bir hale getiriyorlar. Yaz aylarında Alaçatı’da ilginin çoğalmasından dolayı İstanbul’da neden açmıyoruz diye düşünerek Suadiye Hobievini açmaya karar veriyorlar.4-6 yaş çocuklar için birçok etkinlik yapan Kağıt vs. sizleri Hobievlerine bekliyor.2 ay da bir çıkan dergilerinde de süprizler sizleri bekliyor.Atölyede yapılan calışmalar da deneyimli uzman eğitimciler ile çocuklarımız el becerilerini arttırıyor,zeka seviyelerinin yükselmesini sağlıyorlar.



6.yaş heyecanını yaşayan Kağıt vs. eski sayılarına kolaylıkla ulaşabilmeniz ve devamlı internette alışveriş yapabilmeniz için sanal hobi mağazalarını açtılar.Sizlere iyi bir hizmet sunabilmek için ellerinden gelen bu güzel insanlara çok teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz…

Tagged: , , , , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder