29 Temmuz 2013 Pazartesi

25.07.2011 yılında girdi hayatımıza İpek 1cimcime.Onunla birlikte hayatımız bir anda değişti.Prensesimiz bizim, ağladığın zamanlar hayatımız karardı, güldüğün zaman o ev bize saray gibi göründü,dans ettiğinde bizde seninle dans ettik. Seninle olmak çok güzel ve bu sene 2.yaşını doldurdun.Bütün sevdiklerimiz yanımızdaydı.Ramazan olmasından dolayı kimseyi çoğu kişiyi çağıramadık ama yine de gelenlere çok teşekkür ediyoruz.

Kuzu Organizasyon'a ve Annelutfen.com a çok teşekkür ediyoruz. Hediyeleri ile doğum günümüz çok mutlu ve zevkli geçti. Göndermiş olduğunuz hediyeleri İpek 1cimcime gördüğü zamana çok mutlu oldu.Herşey için tekrar teşekkür ederiz.Ayrtıntılı ve fotoğraflı yazımızı www.1baba1anne.com da yazacağım.Buradan da sizlere teşekkür etmek istedim.

İnstagramda Kuzu_org
Twitterda     @kuzu_org
 
Twitter  @annelutfen
İnstagram annelutfen
 

Doğum günü partimize çağıramadığım bütün sevdiklerimiz için bizi affetmelerini istiyorum.2 sene daha ramazana denk gelmesinden dolayı böyle aile içerisinde kutlamaya devam edeceğiz.İnşallah allah nasip kısmet ederse 2 sene sonra hep birlikte daha da güzel kutlayacağız.

Benim prensesimin doğum günü kutlu olsun, bugün arkadaşları ile anneannesinin bahçesinde doğum günü partisi yapacaklar.Ben orada olamayacağım ama aklım hep onlarda :( Prensesim benim,Allah evlatlarımıza hayırlı ,uğurlu ,uzun ömürler versin.

Biz doğum gününde bunları yaptık,birkaç fotoğraf mutluluğumuzu şimdilik anlatmaya değecektir :)

 
İpek 1cimcime dayısı,yengesi ve babası ile eğlenmeye böyle başladı :)

 
Babamız ile yapmış olduğumuz çerçeve de fotoğraf çektirmek çok zevkli oldu :)

 
Pastamızın mumlarını söndürürken bu kadar mutlu olmamıştık.Nice Mutlu Senelere

Tagged: , , , , , , , , , , , ,

3 yorum:

  1. Allah bağışlasın,nice mutlu senelere kuzunuzla birlikte:)

    YanıtlaSil
  2. Rabbim sizlere bağışlasın inşaallah. Hayırlı ve uzun bir ömür nasip etsin küçük kuzuya. :) Sevgiler...

    YanıtlaSil