5 Kasım 2014 Çarşamba

Herkese merhaba, dün çok güzel bir lansman vardı maalesef çalışıyor olmamızdan dolayı katılamamıştık. Bu güzel organizasyonun ayrıntılarını sizlerle paylaşıyoruz. Imaginarium gerçekten çok değer veriyor her şeye.




Dünyanın bir numaralı oyuncak mağazaları zinciri Imaginarium ve çocuk haklarını, beşeri kalkınmanın vazgeçilmez bir bileşeni olarak gören UNICEF, ‘Mutlu Çocuklar, Mutlu Yarınlar’ Projesi’nin tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Akasya AVM Imaginarium’da Özel Misafir Pınar Altuğ’un da katılımı ile gerçekleşen toplantıda projenin detayları keyifli bir etkinlik çerçevesinde tüm katılımcılarla paylaşıldı.

Oyun konseptinin çocuklar için bir bilgi ve öğrenme şekli olarak gelişmesinde öncü rol oynayan dünyanın bir numaralı oyuncak mağazaları zinciri Imaginarium, mutlu bir gelecek inşa etmek için, mutlu bir çocukluk dönemi geçirilmesinin gerektiğine inanıyor. Ve işte tam da bu nedenle, “Playing for a better future” sloganıyla tüm dünyada çocuk gelişiminde oyunun gücüne vurgu yapıyor ve toplumsal bir bilinç oluşturmaya gayret ediyor.

Çocukların okul öncesi eğitimine destek olmayı en büyük misyonu olarak kabul eden Imaginarium, Türkiye’de de okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması adına kolları sıvadı.
Hem Türkiye’de okul öncesi eğitimi desteklemeyi, hem de bu konuda bir toplumsal bilinç oluşturulmasına katkıda bulunmayı amaçlayan Imaginarium, 1946 yılından bugüne, dünyanın farklı coğrafyalarında yaşanan her türlü dramda en savunmasız grupları oluşturan çocuklar için çalışan UNICEF ile işbirliği yapıyor.

Pınar Altuğ’un da özel olarak desteklediği proje kapsamında Imaginarium, UNICEF Türkiye ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa belirlediği bir bölgede, atıl durumda bulunan bir kamusal mekanın okul öncesi eğitim merkezine dönüştürülmesini sağlayacak.


Proje için özel olarak üretilen, farklı ve canlı renkleri ile Imaginarium ruhunu yansıtan ‘mutlu çocuklar, mutlu yarınlar’ bileklikleri Imaginarium Mağazaları’nda satışa sunulacak. Ayrıca Imaginarium’un dünyanın diğer ülkelerinde yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerinin de ikonu olan kırmızı Kico Nico’nun satışından elde edilen gelirin tamamı proje kapsamında oluşturulacak fona aktarılacak.

Mutlu yarınlar için mutlu bir çocukluk dönemi geçirilmesinin önemini her fırsatta vurgulayan Imaginarium ve çocuk haklarını, beşeri kalkınmanın vazgeçilmez bir bileşeni olarak gören UNICEF, tüm hassas yürekleri hep birlikte “mutlu yarınlar” inşa etmeye çağırıyor.

Tagged: , , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder