10 Temmuz 2014 Perşembe



Her şeyden önce “bebeklerin mutluluğunu” esas alan dünyaca ünlü bebek markası Chicco, bebeklerin ve annelerin rahatlığını amaçlayan Lullaby LX yatak ile evde ve seyahatte hayatı keyifli hale getiriyor.

Lullaby LX yalnızca bir yatak değil, bebeğinizin uyuyabileceği, oyun oynayabileceği ve bakımının yapılabileceği çok yönlü bir ürün.
Lullaby LX’in ara katı bebeğinizin ilk aylarında konforlu uyku uyuması için tasarlandı. İçindeki ara katlar çıkarılarak oyun minderi olarak da kullanılabilmesi ise en güzel özelliklerinden biri. Yatağın üstünde asılı olan beş minik hayvancık ise bebeğinizin tatlı uykusundan önce eğlenceli dakikalar geçirmesini sağlıyor. Lullaby LX’in bir de müzik köşesi var. Uzaktan kumandalı loş ışığı ve hafif titreşimli melodisi ile bebeğinize uykusunda eşlik ediyor.


Lullaby LX bebekler dışında annelere de rahatlık sunuyor. Oyun parkının içerisindeki alt değiştirme bazası sayesinde anneler, bebeğinin bakımını kolayca yapabiliyor. Lullaby LX’in en güzel özelliklerinden biri ise yatağın kenarındaki butonları kullanarak rahat açılıp kapanması. Fonksiyonel ve pratik birçok özelliği sayesinde bu özel yatak seyahatlerde de annelerin en büyük yardımcısı olarak tercih ediliyor.

Tagged: , , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder