30 Haziran 2014 Pazartesi



MUTLU BANYOLARIN MUCİDİ JOHNSON’S ® BABY ŞAMPUAN
ÇOCUKLARI BANYOYA ÇAĞIRIYOR

Yıllardır gerçek göz yakmayan formülü ve mis kokusu ile banyoyu çocuklar için daha cazip ve keyifli hale getiren Johnson’s® baby Şampuan, şimdi de yeni şarkısı “Yıkanalım Hadi” ile bu keyfe müzik ve neşeyi katıyor.

Dünyada annelerin çocukları için en çok tercih ettiği Johnson’s® baby Şampuan’ın “Mutlu yüzler, gülen gözler” kampanyası dahilinde Türkiye’de gösterime giren yeni reklam filmi, eğlenceli görüntülerinin yanı sıra neşeli müziği ile büyük ilgi görüyor.“Hep parlak, yumuşak Johnson’s ® baby ile saçlar şimdi” diyen film müziği “Yıkanalım Hadi” sözleri ile çocukları mutlu ve eğlenceli bir banyo saatine davet ediyor. İlk banyolarından itibaren çocuklara yıkanmayı sevdiren Johnson’s®baby Şampuan, dillerden düşmeyecek yeni şarkısı “YıkanalımHadi” ile banyoda gülen gözlere mutluluğu da ekliyor.

Neşeli banyo ortamında, minik oyuncuların çok eğlenerek gerçekleştirdikleri  “Johnson’s ®baby Şampuan ile Mutlu Yüzler, Gülen Gözler” reklam filminin çekimleri 3 günde tamamlandı.  Özel bir çocuk korosunun seslendirdiği “Yıkanalım Hadi”, filmin yayına girdiği ilk ülke olan  Brezilya’dan başlayarak yayınlandığı tüm ülkelerde çok popüler oldu.

Tüm dünyada annelerin güvenle kullandığı, alkol ve paraben içermeyen Johnson’s® baby Şampuan, klasik gold şampuanın yanısıra Johnson’s® baby Kremli Şampuan ve Johnson’s® baby Bedtime Şampuan’dan oluşan çeşitleri ile banyoda çocukların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.


Tagged: , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder