5 Mayıs 2014 Pazartesi

Bugün Mutlaka Trump Towers'a gitmenizi tavsiye ediyoruz.
 Bu sergi kaçmaz!
Saat : 16:00



Hürriyet Gazetesi “Hür Gönüllüler” grubu ve Hürriyet Fotoğraf Editörü Sebati Karakurt ile ekibinin desteğiyle “Koruncuklar’ın objektifinden İstanbul’da İnsan/Hürriyet Yazarları fotoğraf sergisi düzenlendi. Ara Güler ve genç fotoğrafçılar sergi için bir araya geldi.


Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı tarafından kimsesiz ve korunmaya muhtaç çocukların sorunlarını gündeme taşımak ve çözümler üretmek amacıyla düzenlenen Koruncuk Haftası bu yıl üçüncü kez 5-11 Mayıs 2014 tarihlerinde çeşitli etkinliklerle gerçekleşiyor.

Koruncuk Haftası’nda gerçekleşen önemli bir etkinlik Hürriyet Gazetesi “Hür Gönüllüler” projesi kapsamında, Hürriyet Fotoğraf Editörü Sebati Karakurt ve ekibinin desteğiyle gerçekleşen “Koruncuklar’ın objektifinden İstanbul’da İnsan/Hürriyet Yazarları” fotoğraf sergisi oldu. Sebati Karakurt ve ekibinden aldıkları eğitim sonrasında Koruncuklar, İstanbul’un dört bir yanında fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Fotoğraflar, Hürriyet Grubu’nun himayesinde 5 Mayıs Pazartesi günü Trump Towers’ta sergilenmeye başlıyor.

Hürriyet Gazetesi “Hür Gönüllüler” grubu ve Hürriyet Fotoğraf Editörü Sebati Karakurt ile ekibinin desteği ile  yürütülen çalışmada Koruncuklar İstanbul’da Balat, Üsküdar, Bakırköy, Ortaköy, Topkapı gibi İstanbul'un değişik semtlerinde çekimler yaptı. Çekilen fotoğraflar Hürriyet fotoğraf editörleri tarafından seçilerek sergiye hazırlandı. Sergide ayrıca Çanakkale ve Edirne’den de insan fotoğraflarına yer verildi.


Proje kapsamında ayrıca Hürriyet gazetesi yazarlarının da çekimi gerçekleşti. “Kuşak farkı” hikayesinin işlendiği çekimlerde genç fotoğrafçılar ve dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Ara Güler bir araya geldi. 5-11 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak Trump Towers’taki sergide Ara Güler’in de çekimlerine yer veriliyor. Sergilenecek tüm fotoğraflar Vakıf yararına satışa sunuluyor. 

Tagged: , , , , , , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder