20 Ocak 2014 Pazartesi

Çift kişilik bir biletimiz vardı ,Cinemaximum davetlisi olarak hangi filmi izlesek diye düşünürken 1 Ocakta vizyona giren Patron Mutlu Son İstiyor 'a gidelim dedik. Korku filmi olmasın, duygusal olmasın dedik ve gülelim biraz anne-baba olarak birlikte zaman geçirirken o anı güzel yapalım dedik ve en arkada aşk koltuklarından yerimizi ayırttık ve filmi izlemek için bekledik.

15 dk. reklam dedik,bekle bekle bu neredeyse 25 dk oldu ve sonunda film başladı, sinema da bu reklam olayını sevmiyorum yaaa.Neyse beklediğimize değer inşallah dedik ve film başladı...

Kıvanç Baruönü'nün yönetmenliğin de güzel bir film bizi bekliyordu. Tolga Çevik ve Ezgi Mola oyunculukların da ki ustalıklarını bir kez daha göstermişler gerçekten. Kapadokya sevdamızı bu filmi izlemekle biraz daha hızlandırdık ve galiba biz en yakın zaman da gideceğiz ailece olarak. Hayat çocukla çok güzel diyoruz ve Türkiye turumuza 1Cimcime ile devam edeceğiz. 


Patron Mutlu Son İstiyor , romantik komedi bir film . Bazı yerler de gözünüzden yaş gelebiliyor, bazı yerler de gülebiliyorsunuz. Balonların gökte uçuşunu izlemek,orada olmak hayaline bile kapılabiliyorsunuz. Eğer izlemediyseniz mutlaka gidin izleyin derim.

"Sihirli lamba olsa ve ondan çıkan cin 3 dilek dile dese ben hepsi için SEN derdim"... böyle bir şey söylemişti Tolga Çevik ,hey AŞK sen nelere kadirsin :)



Tagged: , , , , , , ,

1 yorum: