16 Eylül 2013 Pazartesi



22 Eylül Pazar günü Caddebostan sahilinde Türkiye’nin önde gelen Zumba® eğitmenleri, Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı yararına düzenlenen halka açık etkinlikte bir dans gösterisi yapacak. “Zumbathon® Koruncuk” etkinliği 4717’ye SMS göndererek toplanan bağışlarla da Koruncuk Bolluca Köyü Spor Merkezi projesine yardım toplayacak.

 
Dünyanın dört bir yanında milyonlarca kişi tarafından yapılan, hem dans hem spor konseptiyle eğlenceli bir program öneren ve egzersiz dünyasında devrim yaratan Zumba® dansı bu sefer Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuklar) için tempo tutuyor. 22 Eylül Pazar günü Caddebostan sahilinde Caddebostan sahilinde Türkiye'nin önde gelen Zumba® eğitmenleri, kurup yaşattığı çocuk köyleri ile ailesi olmayan veya terk edilen, kişisel varlığı tehdit altında olan, ihmal veya istismara uğramış, kötü alışkanlıklara karşı savunmasız bırakılmış korunmaya muhtaç çocukları korumak ve yetiştirmek için çalışan Koruncuklar için nefes kesen bir dans gösterisi yapacak.

Zumbathon® Koruncuk, etkinliği aynı zamanda Koruncuk Bolluca Köyü’nde çocukların kullanımı için yapılması planlanan ve ünlü basketbolcu Hidayet Türkoğlu’nun ana sponsor olarak yapımını üstlendiği Spor Merkezi projesine “5TL karşılığı 4717’ye mesaj at” kampanyası ile destek toplanacak.

Halka açık ve ücretsiz olacak bu organizasyona, Kelloggs’, Transmed Klinik, Özsüt, Damla Su markaları ürünleri ve hizmetleriyle renk katacak. Çocukların düzenli bir spor rutinine kavuşmaları için spor eğitmenlerine Zumba® eğitimi verilerek köylerinde haftada üç günlük bir tempoyla derslerin başlatılması sağlanacak. Ayrıca katılımcıların desteğiyle çocuk köyünde sürekli bir spor aktivitesinin mümkün kılınması için SMS kampanyası harekete geçirilecek. Koruncuk Vakfı ile ilgili detaylı bilgi burada: http://www.koruncuk.org/

Minik, genç, yetişkin 7'den 77'ye herkesin katılabileceği organizasyonda sevgi, özgürlük ve coşkuyu temsilen pembe, mavi ve turuncu renkleri giyilecek.

 
Yer:                       Caddebostan Sahili; Şaşkınbakkal Beltur ve

Marina yanı gösteri alanı

Tarih/ Saat:            22 Eylül Pazar 11.00-13.00
 
Detaylar için www.1baba1anne.com
 

Tagged: , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder