18 Eylül 2013 Çarşamba


“Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite semineri, STET Sınır Tanımayan Ebeveynler Topluluğu Derneği, İz Koçluk ve JST Koçluk tarafından İstanbul’da düzenleniyor. 30 Eylül Pazartesi günü 11.00-13.00 saatleri arasında Bağdat Caddesi Zamane Kahvesi’nde gerçekleşecek seminer, ABD’de DEHB hareketini başlatan ve bu alanda dünyadaki en önemli isimlerden biri olan Jodi Sleeper Triplett tarafından verilecek.

İz Koçluk’tan DEHB Koçu Elgiz Henden’in de DEHB ile ilgili bir konuşma yapacağı seminer de; DEHB nedir?, DEHB’li bir çocuğun ebeveyni, öğretmeni olarak ne yapabilirsiniz?, DEHB Koçluğu nedir?, Koçluk DEHB’li kişilere nasıl yardım eder?, gibi pek çok konuya değinilip, katılımcılardan gelen sorular, konuşmacılar tarafından yanıtlanacak.

DEHB hakkında bilgi almak ve bu gençlere koçluk becerileri ile nasıl yardımcı olacağını fark etmek isteyen herkesin katılabileceği eğitimle ilgili detaylı bilgi info@izkocluk.com adreslerinden ve 0216 545 01 54- 0543 224 57 25 no’lu telefonlardan alınabilir.

Yüz yüze yapılacak seminere, online katılım da mümkün. 25 kişi ile sınırlı olup, katılım için info@internetanneleri.com adresine kayıt yapılması gerekmektedir.

Seminerde İngilizceden Türkçeye çeviri yapılacaktır.

Tagged: , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder